Ξενοδοχείο 'Αμβρακία'

Στη μικρή και γραφική πόλη της Αμφιλοχίας δημιουργήσαμε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, το ξενοδοχείο 'Αμβρακία'.
Από το 1979 φροντίζουμε διαρκώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μαγευτικές ομορφιές τις περιοχής μας.
Σήμερα σ'ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο επί της παραλιακής λεοφώρου, με άμεση πρόσβαση στην πλάζ αλλά και στο κέντρο της πόλης, σας περιμένουμε για να γνωρίσετε τον τόπο μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Υποδοχή ανοικτή 24 ώρες
  • Πρωινό από 07:00 έως 10:30
  • Δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο
  • Δυνατότητα πρωινού και γεύματος σε πακέτο κατόπιν παραγγελίας

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Αμβρακία διαθέτει δυνατότητες φιλοξενίας σε 36 δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια καθώς και 3 μονόκλινα. Ταυτόχρονα προβλέπεται άμεσα η διαρρύθμιση 6 σουιτών. Στους πελάτες μας παρέχεται αποκλειστικά ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Μπορείται να απολαύσεται το ηλιοβασίλεμα γευόμενοι τις σπεσιαλιτέ μας σ΄ενα εστιατόριο 200 θέσεων ή ένα καλό καφέ στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα στο ξενοδοχείο λειτουργούν 2 μπάρ για τους λάτρεις των νυχτερινών διαδρομών.

Για τον επιχειρηματία και όχι μόνο, το ξενοδοχείο Αμβρακία διαθέτει επίσης μια σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων,με δυνατότητα υποστήριξης έως και 60 συνέδρων. Επίσης προσφέρεται άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Internet–Café που λειτουργεί στο χώρο μας.

Σας προσκαλούμε να περάσετε τις διακοπές σας σε έναν όμορφο και ιστορικό προορισμό, την μαγευτική Αμφιλοχία...


12345678910111213141516171819
Κρατήσεις Online

Άφιξη:
Αναχώρηση:
Μονόκλινα:
Δίκλινα:
Τρίκλινα:
 

Greek Cuisine

Σχεδίασε τις διακοπές σου
Greek Cuisine