Ξενοδοχείο 'Αμβρακία'

Στη μικρή και γραφική πόλη της Αμφιλοχίας δημιουργήσαμε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, το ξενοδοχείο 'Αμβρακία'.
Από το 1979 φροντίζουμε διαρκώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μαγευτικές ομορφιές τις περιοχής μας.
Σήμερα σ'ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο επί της παραλιακής λεοφώρου, με άμεση πρόσβαση στην πλάζ αλλά και στο κέντρο της πόλης, σας περιμένουμε για να γνωρίσετε τον τόπο μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Υποδοχή ανοικτή 24 ώρες
  • Πρωινό από 07:00 έως 10:30
  • Δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο
  • Δυνατότητα πρωινού και γεύματος σε πακέτο κατόπιν παραγγελίας

Δραστηριότητες

Στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί αρκετά μέρη που προσφέρονται για διάφορες δραστηριότητες και extreme sports.

Παρά πέντε (paragliding)


Το παρά πέντε (paragliding) είναι μια δραστηριότητα για όποιον θέλει σαν σύγχρονος Ίκαρος να νιώσει την απόλυτη ελευθερία και να πετάξει. Χωρίς φόβο αλλά με περίσσεια πάθους θα νιώσετε τα μαλλιά σας να ανεμίζουν και νικώντας την βαρύτητα θα δείτε την τοποθεσία από άλλη οπτική γωνία, πιο ψηλά. Η επόμενη πτήση αναχωρεί και έχουμε κρατήσει θέση και για εσάς. Στην μαγευτική περιοχή του Εμπεσού, απογειωθείτε από υψόμετρο 650 μέτρων και προσγειωθείτε στην κοιλάδα του Εμπεσού γεμάτοι εμπειρίες που θα τις θυμάστε για μια ζωή και σίγουρα θα θέλετε να ξαναζήσετε.

Rafting


Ο ποταμός Αχελώος είναι ο δεύτερος σε μήκος μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας. Ξεκινά από την οροσειρά της Πίνδου διανύει μια διαδρομή 220 χιλιομέτρων και εκβάλει στο Ιόνιο πέλαγος. Η πλούσια μορφολογία του ποταμού και η μαγευτικές τοποθεσίες τον καθιστούν ως τον ιδανικό προορισμό για rafting. Το ποτάμι προσφέρει συναρπαστική κατάβαση με συνεχόμενες καμπές ανάμεσα σε δάση, καταρράκτες που γτάνουν μέχρι τις όχθες του ποταμού και με απόκρημνες πλαγιές και βράχια που αγκαλιάζουν το ποτάμι. Αυτή η εμπειρία θα είναι συναρπαστική και θα σας μείνει αξέχαστη.

Καγιάκ


Εάν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με την φύση, να αθληθείτε και να περάσετε μια όμορφη μέρα γεμάτη εμπειρίες και εικόνες που θα σας μείνουν. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι το κανό καγιάκ και η περιοχή του Ευήνου ποταμού στην Αιτωλοακαρνανία. Το καγιάκ είναι απλό, δεν ξεχωρίζει ηλικίες και φέρνει σε επαφή το κοινό με μέρη που ποτέ δεν φαντάστηκε. Κατεβείτε τον Εύηνο ποταμό με καγιάκ και νιώστε δυνατές συγκινήσεις.

Kite Surf


Ένα νέο για την περιοχή μας θαλάσσιο σπορ αποκτά όλο και περισσότερους θαμώνες. Πρόκειται για το Kite Surf, ένα σπορ το οποίο σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά στον Αμβρακικό ήρθε πρόσφατα. Η παραλία της Κορωνησίας προσφέρεται περισσότερο από κάθε άλλη στον Αμβρακικό και γι’αυτό αποτελεί το σημείο συνάντησης των θαμώνων του σπορ.

Κρατήσεις Online

Άφιξη:
Αναχώρηση:
Μονόκλινα:
Δίκλινα:
Τρίκλινα:
 

Greek Cuisine

Σχεδίασε τις διακοπές σου
Greek Cuisine